Tapahtumat

Atlas ry 35-vuotisvuosijuhlat

Juhlimme Atlaksen 35-vuotista taivalta vuosijuhlien merkeissä. Vuosijuhlat on siirretty toukokuuhun 2021 koronatilanteen vuoksi.

 

Vuosijuhlat ovat akateeminen juhla, joissa syödään, juodaan, lauletaan ja tanssitaan hienosti. Atlas järjestää omat vuosijuhlansa aina viiden vuoden välein, joten vuosijuhlat ovat ainejärjestön arvokkain tilaisuus koko vuonna.
Illalliskortin hinta on opiskelijoille 50 € (alkoholiton 45 €). Muille 75 € (alkoholiton 70 €). Illalliskortti sisältää illallisen, kuljetuksen jatkopaikkaan, jatkot ja silliaamiaisen.
Juhliin voi ottaa mukaan avecin. Jokainen avec ilmoittaa itsensä juhliin ilmoittautumislomakkeella.

 

Seuraamme juhlien suhteen tarkoin viranomaisten tiedotusta ja ohjeistusta, ja päivitämme omia käytäntöjämme niiden mukaisesti.

 

Pukukoodina on tumma puku / iltapuku, nauha ja akateemiset kunniamerkit. Ylioppilaskunnan toimistolta (OYY) voi ostaa ylioppilaskunnan nauhaa, jota voi kantaa akateemisissa juhlissa. Nauhan hinta: 35 cm: 1,50€, 60 cm: 3€, 160 cm: 5€. Tiedekunta-nauhaa voi ostaa OLuT ry:ltä. Lisää tietoa nauhoista ja niiden historiasta Akateemisia perinteitä -sivulta.

 

Vuosijuhlissa noudatetaan etikettiä, josta ei kuitenkaan kannata stressata liikaa. Etiketin tarkoitus on korostaa tilaisuuden luonnetta, mutta jo hyvillä käytöstavoilla pääsee pitkälle. Hyviä etikettioppaita ovat mm. Finassin ry:n laatima Finanssi ry vuosijuhlaetiketti.pdf sekä Finanssin sivuilta löytyvä info vuosijuhlista Finanssi ry vuosijuhlat