Atlaksen jäsenmaksu

On tullut aika maksaa Atlas ry:n jäsenmaksu. Jäsenmaksu päätettiin viime syyskokouksessa kerätä tänä syksynä ensimmäistä kertaa, sillä OYY:n vaatimuksen mukaan meillä täytyy olla vähintään puolet aktiivisia jäseniä. Jäsenmaksun avulla pystymme selvittämään, ketkä ovat vielä aktiivisia ja ketkä poistamme jäsenlistalta.

Maksu on helppoa, siirrät vain 5 € Atlas ry:n tilille ja laitat viestikenttään sanan ”Jäsenmaksu” sekä oman nimesi, jotta tiedämme ketkä ovat jäsenmaksun maksaneet (lopussa vielä tarkemmat maksuohjeet). Maksun takaraja on syyskuun lopussa, sen jälkeen alamme karsia jäsenvastaavan kanssa vanhoja (eli maksamatta jättäneitä) jäseniä pois jäsenrekisteristämme. Jos opiskelet edelleen, haluat pysyä Atlaksen jäsenenä ja saada siihen liittyvät edut (lueteltu alempana), niin jäsenmaksu on maksettava!

Jos olet valmistunut ja haluat tukea toimintaamme, voit liittyä Atlaksen kannatusjäseneksi. Jäsenyys kestää vuoden kerrallaan ja saat silloin kaikki muut jäsenedut, lukuunottamatta äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa ja mahdollisuutta asettua ehdolle Atlaksen hallituksen jäseniksi.

Jäsenyyden etuja: ”Jäsenenä saat osallistua kaikkeen Atlaksen järjestämään toimintaan, äänioikeuden yhdistyksen kokouksissa, asettua ehdolle Atlaksen hallitukseen, läsnäolo- ja puheoikeuden hallituksen kokouksissa, halvemmat vuosijuhlat ja ilmaista kahvia kiltahuoneella.”

Normaalin jäsenmaksun maksuohjeet:
Saaja: Atlas ry
Tilinumero: FI29 1107 3000 6086 24
Summa: 5 €
Viesti: Jäsenmaksu, oma nimi
Eräpäivä: 30.9.2015
(+ ProTip: Kannattaa maksaa jäsenmaksu heti pois alta, niin ei tarvitse sitten myöhemmin miettiä, että olenkohan vielä jäsen…)

Maksuohjeet kannatusjäseneksi haluaville:
Saaja: Atlas ry
Tilinumero: FI29 1107 3000 6086 24
Summa: 20 €
Viesti: Kannatusjäsen, oma nimi
Eräpäivä: 30.9.2015